Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha94g156kcal17.8g0g9.4g0g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Rypsiöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g5.6g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Paseerattu tomaatti rainbow75g26kcal0.8g5.2g0.4g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl38g32kcal0.5g1.6g2.6g0g
Kasvisliemikuutio 4.1g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g113g377kcal14.6g76.5g1.7g7.2g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana711g1291kcal69g170.8g37.8g15.8g
Valittu annoskoko355g646kcal34.5g85.4g18.9g7.9g
Annoskoko puolitettuna178g323kcal17.3g42.7g9.5g4g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270145