Feta-punasipulipiirakka

Täyte:
4-5 punasipulia
2 rkl Pirkka salaattijuustotölkin öljymarinadia
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl basilikaa
1 tl suolaa
1 tlk (375g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
2 dl kevytkermaa
2 kananmunaa

Painele valmistaikina viodellun vuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille.

Leikkaa kuoritut sipulit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.

Kuullota viipaleet salaattijuustotölkin öljymarinadissa.

Mausta sipulit hunajalla, basilikalla ja suolalla.

Jäähdytä seosta hieman.

Valuta salaattijuusto hyvin.

Levitä sipulista noin puolet piirakkapohjalle ja päälle juustokuutiot.

Levitä päälle vielä loput sipulit.

Sekoita kananmunat kermaan ja kaada vuokaan
Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Katjuska80

Zihu sanoi...

Löytypä mun makuun uutuus. .jos vaihtas kerman kemaviiliin, kevenis vähän

torstai 03.04.2008 klo 08:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka piirakkataikinalevyt 2kpl (a 200g) (Pirkka), annos 400g75g277kcal4.4g26.2g17.2g1.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g150g40kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g70g190kcal12.6g1.4g14.7g0g
Hunaja 3.7g12kcal0g3g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma37g45kcal1.2g1.7g3.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 19g24kcal2.1g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana711g1177kcal44.4g79g75.2g8.4g
Valittu annoskoko356g588kcal22.2g39.5g37.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna178g294kcal11.1g19.8g18.8g2.1g
Arvot/100g100g166kcal6.2g11.1g10.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56158