Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 75g235kcal6.2g43.2g2.2g7.4g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g35g56kcal8.1g0g2.8g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 35g79kcal5.6g0.2g6.3g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g50g160kcal11.5g0g11.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana711g1569kcal100.8g86.8g85.6g14.8g
Valittu annoskoko356g785kcal50.4g43.4g42.8g7.4g
Annoskoko puolitettuna178g392kcal25.2g21.7g21.4g3.7g
Arvot/100g100g221kcal14.2g12.2g12g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=253568