Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 600g730kcal127.5g0g24g0g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 750g537kcal13.6g108.2g1.5g8g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g180g50kcal2g8.6g0.7g5.4g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 20g65kcal1.8g2.8g5.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7100g2765kcal289.8g239.2g62.8g27.2g
Valittu annoskoko3550g1383kcal144.9g119.6g31.4g13.6g
Annoskoko puolitettuna1775g691kcal72.5g59.8g15.7g6.8g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.4g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824