Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Porkkana 250g82kcal1.5g13.9g0.5g6.4g
Lehtiselleri 167g21kcal1.9g1.8g0.3g1.7g
Rypsiöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g117g86kcal5.2g15g0.2g0g
Kalaliemi laimennettu 1667g50kcal0g5g3.3g0g
Kirjolohifilee 667g1102kcal111.7g0g73.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton33g7kcal0.1g0.5g0g0g
Maustekurkku250g41kcal1.7g7.5g0.2g4.5g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g33g5.3kcal1.1g0.3g0.1g0.3g
Persilja 67g18kcal0.9g0.7g0.1g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7100g3845kcal254.6g113.4g257g44.8g
Valittu annoskoko3550g1923kcal127.3g56.7g128.5g22.4g
Annoskoko puolitettuna1775g961kcal63.7g28.4g64.3g11.2g
Arvot/100g100g54kcal3.6g1.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154223