Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 481g550kcal80.8g0g25g0g
Peruna, vanha, kuorittu 601g458kcal11.3g93.2g1.2g6g
Porkkana 301g98kcal1.9g16.7g0.6g7.7g
Purjosipuli 120g28kcal2.2g2.9g0.2g2.5g
Sipuli 144g44kcal1.8g6.9g0.3g2.5g
Maustepippuri, annos 1g6g0.2kcal0g0g0.1g0g
Vesi1202g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g240g601kcal33.7g8.2g48.1g0g
Pinaattipakaste 150g180g25kcal3.4g0.7g0.9g2.3g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g240g127kcal13.7g12.7g2.2g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g12g7.8kcal0.9g1.1g0.1g0g
Tilli, tuore 24g7.2kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7104g3890kcal301.2g285.2g157.8g43g
Valittu annoskoko3552g1945kcal150.6g142.6g78.9g21.5g
Annoskoko puolitettuna1776g973kcal75.3g71.3g39.5g10.8g
Arvot/100g100g55kcal4.2g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101369