Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1802g1365kcal33.7g277.8g3.6g18g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g901g1135kcal45g25.2g94.6g0g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto450g1486kcal121.6g0g108.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7104g8250kcal415.2g653g414.6g52.4g
Valittu annoskoko3552g4125kcal207.6g326.5g207.3g26.2g
Annoskoko puolitettuna1776g2063kcal103.8g163.3g103.7g13.1g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115314