Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1544g5299kcal157.4g1081g18.5g54.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1188g762kcal38g57.3g41.6g0.1g
Juustoraaste Arla Magre 17%475g1331kcal137.8g11.9g80.8g0g
Oliiviöljy 267g2364kcal0g0g267.3g0g
Leivinjauhe 59g104kcal3.1g22.5g0g0.3g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7104g19719kcal672.6g2345.4g816.4g109g
Valittu annoskoko3552g9860kcal336.3g1172.7g408.2g54.5g
Annoskoko puolitettuna1776g4930kcal168.2g586.4g204.1g27.3g
Arvot/100g100g278kcal9.5g33g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531