Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g1741g3970kcal330.8g0g296g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g244g658kcal18.3g119.4g12.2g24.4g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g871g566kcal27.9g41.8g30.5g0g
Kananmuna kuoreton 261g373kcal32.6g0.8g26.8g0g
Korppujauho (X-tra)435g1654kcal56.6g330.8g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7104g14441kcal932.4g985.6g748.4g48.8g
Valittu annoskoko3552g7221kcal466.2g492.8g374.2g24.4g
Annoskoko puolitettuna1776g3610kcal233.1g246.4g187.1g12.2g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519