Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 418g1434kcal42.6g292.5g5g14.6g
Margariini 60%, keskiarvo 321g1712kcal1.1g1.1g192.9g0g
Juusto, keskiarvo 643g2250kcal160.9g1.6g178.1g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 643g218kcal19.7g31.5g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 530g757kcal66.3g1.6g54.4g0g
Tonnikala öljyssä 482g915kcal130.8g0g43.4g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 514g531kcal17.7g92.6g5.5g14.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7104g15631kcal878.2g841.8g959.8g59g
Valittu annoskoko3552g7815kcal439.1g420.9g479.9g29.5g
Annoskoko puolitettuna1776g3908kcal219.6g210.5g240g14.8g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.8g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453