Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 416g1689kcal0g415.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 416g1427kcal42.4g291.2g5g14.6g
Voi, 1 tl, 5 g320g2336kcal3.2g3.2g256g0g
Mustikka metsä- 1120g493kcal5.6g71.7g6.7g37g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki800g448kcal68g40g1.6g0g
Kaurahiutale 128g479kcal18.6g73g9.3g12.8g
Kananmuna kuoreton 352g502kcal44g1.1g36.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7104g14748kcal363.6g1791.6g629.4g128.8g
Valittu annoskoko3552g7374kcal181.8g895.8g314.7g64.4g
Annoskoko puolitettuna1776g3687kcal90.9g447.9g157.4g32.2g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.2g8.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271