Appelsiini juustokakku

1. Voitele irtopohjavuoan sivut ja päällystä pohja leivinpaperilla
2. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
3. Vatkaa joukkoon kananmuna
4. Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi
5. Painele taikina vuoan pohjille ja reunoille
6. Notkista tuorejuusto kulhossa
7. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet
8. Kaada täyte vuokaan
9. Paista 175 asteessa n. 50 min
10. Nosta kakku jäähtymään ja anna vetäytyä hyvin ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Shamaani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)481g2646kcal4.8g4.8g288.7g0g
Sokeri 112g456kcal0g112.1g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl186g246kcal24.4g0.6g15.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai730g2554kcal87.6g518g15.3g21.9g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio641g2117kcal44.9g83.4g173.2g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g481g1347kcal12g16.8g134.7g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl558g737kcal73.1g1.7g46.3g0g
Sokeri 273g1107kcal0g272.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g26g103kcal0g25.4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 64g215kcal0g52.3g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7104g23050kcal493.6g2174.8g1347.2g45.6g
Valittu annoskoko3552g11525kcal246.8g1087.4g673.6g22.8g
Annoskoko puolitettuna1776g5763kcal123.4g543.7g336.8g11.4g
Arvot/100g100g325kcal6.9g30.6g19g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238259