Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%2129g2959kcal404.4g0g149g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 585g812kcal73.2g1.8g57.4g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 11g30kcal1.2g4.1g0.4g2.8g
Jauhelihamauste, annos 15g40g1.2kcal0g0.4g0.4g0g
Kesäkurpitsa479g81kcal1.9g12g2.9g3.4g
Sipuli (kuorittu)293g79kcal3.8g14g0.6g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7104g7924kcal969g64.6g421.4g22.4g
Valittu annoskoko3552g3962kcal484.5g32.3g210.7g11.2g
Annoskoko puolitettuna1776g1981kcal242.3g16.2g105.4g5.6g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261684