Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 2000g3906kcal373.8g0g270g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)600g1080kcal114g0.6g66g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g112g134kcal2.8g6.7g10.1g1.7g
Tomaattimurska 400g118kcal2.2g21.2g0.8g7.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7104g11732kcal1095.6g59.6g784g18.6g
Valittu annoskoko3552g5866kcal547.8g29.8g392g9.3g
Annoskoko puolitettuna1776g2933kcal273.9g14.9g196g4.7g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164