Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g151g92kcal19.8g1.7g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1208g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1963g6736kcal200.1g1374.3g23.6g68.7g
Oliiviöljy 85g748kcal0g0g84.6g0g
Suola, annos 3g145g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7104g15153kcal439.8g2752g217.6g137.4g
Valittu annoskoko3552g7576kcal219.9g1376g108.8g68.7g
Annoskoko puolitettuna1776g3788kcal110g688g54.4g34.4g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414