Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi20g56kcal1.8g1.4g4.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g600g198kcal6.6g28.2g1.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 802g611kcal15.1g124.3g1.6g8g
Sipuli (kuorittu)132g36kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7108g4456kcal354.4g320.4g176.6g20.4g
Valittu annoskoko3554g2228kcal177.2g160.2g88.3g10.2g
Annoskoko puolitettuna1777g1114kcal88.6g80.1g44.2g5.1g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201571