Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 465g1652kcal1.5g0g186.1g0g
Sokeri 593g2407kcal0g592.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu474g598kcal52.2g1.4g42.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 454g1556kcal46.2g317.5g5.4g15.9g
Leivinjauhe 35g61kcal1.8g13.2g0g0.2g
Oboy original kaakaojuomajauhe233g861kcal8.8g190.7g6.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g23g93kcal0g23g0g0g
Vesi698g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten116g384kcal27.3g52.3g24.4g12.8g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g465g1419kcal45.1g285.1g9.3g67.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7112g18060kcal365.8g2951.4g548.4g192.6g
Valittu annoskoko3556g9030kcal182.9g1475.7g274.2g96.3g
Annoskoko puolitettuna1778g4515kcal91.5g737.9g137.1g48.2g
Arvot/100g100g254kcal5.1g41.5g7.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182