Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 560g969kcal42.5g12.9g83.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 560g1847kcal11.2g16.8g195.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki699g392kcal59.5g35g1.4g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi560g2518kcal36.4g335.7g117.5g17.3g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton224g1612kcal0g0g179.1g0g
Mangosose, Piltti699g420kcal2.8g104.9g2.8g7g
Sokeri 238g965kcal0g237.6g0g0g
Liivatelehti, gelatiini17g59kcal14.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7112g17562kcal333.6g1485.8g1161g48.6g
Valittu annoskoko3556g8781kcal166.8g742.9g580.5g24.3g
Annoskoko puolitettuna1778g4391kcal83.4g371.5g290.3g12.2g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.9g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199