Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g292g1605kcal2.9g2.9g175.1g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 58g177kcal5.1g32.3g1.1g8.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 257g781kcal22.5g142.2g4.9g35.7g
Vehnäjauho puolikarkea 303g1041kcal30.9g212.4g3.6g10.6g
Vesi, vesijohtovesi 117g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.8g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 1167g378kcal33.8g23.3g7g40.8g
Sipuli 233g71kcal2.9g11.2g0.5g4g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g233g791kcal50.2g2.3g65.1g0g
Kananmuna kuoreton 385g549kcal48.1g1.2g39.5g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 467g158kcal14.3g22.9g0.5g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton23g4.9kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7112g11151kcal423.2g907.6g595g202.2g
Valittu annoskoko3556g5575kcal211.6g453.8g297.5g101.1g
Annoskoko puolitettuna1778g2788kcal105.8g226.9g148.8g50.6g
Arvot/100g100g157kcal6g12.8g8.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179439