Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1842g2628kcal230.3g5.5g188.8g0g
Canderel makeutusjauhe56g214kcal1.6g52g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g22g89kcal0g22.1g0g0g
Leivinjauhe 28g49kcal1.5g10.6g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 56g207kcal10.3g6.1g12.1g17g
Kuohukerma,valio,2dl1117g3796kcal22.3g33.5g390.8g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g435g2260kcal31.4g145g172.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7112g18486kcal594.8g549.6g1529.2g34.2g
Valittu annoskoko3556g9243kcal297.4g274.8g764.6g17.1g
Annoskoko puolitettuna1778g4622kcal148.7g137.4g382.3g8.6g
Arvot/100g100g260kcal8.4g7.7g21.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198580