Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen263g1891kcal2.6g2.6g210.1g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g3kcal0.3g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 105g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g2451g833kcal4.9g174g7.4g44.1g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g175g658kcal0.3g164.6g0g0g
Sokeri 298g1208kcal0g297.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g35g140kcal0g34.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 228g781kcal23.2g159.3g2.7g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7112g11029kcal62.6g1665g440.8g104.2g
Valittu annoskoko3556g5514kcal31.3g832.5g220.4g52.1g
Annoskoko puolitettuna1778g2757kcal15.7g416.3g110.2g26.1g
Arvot/100g100g155kcal0.9g23.4g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317748