Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 776g262kcal5.4g42.7g0.8g10.9g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g497g2981kcal119.3g32.8g268.3g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g776g466kcal77.6g33.4g2.3g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g16g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 16g27kcal0.8g5.9g0g0.1g
Fiber husk (1rkl=10g)47g4.7kcal0.7g0g0.3g39.6g
Kananmuna kuoreton 1429g2038kcal178.6g4.3g146.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7112g11557kcal764.8g238.2g836.2g101.2g
Valittu annoskoko3556g5779kcal382.4g119.1g418.1g50.6g
Annoskoko puolitettuna1778g2889kcal191.2g59.6g209.1g25.3g
Arvot/100g100g163kcal10.8g3.3g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350500