Talvikurpitsakeitto

Halkaise, kuori ja poista siemenet taivikurpitsasta (Butternut squash).

Kuutioi kurpitsa ja laita ne 3 l kattilaan.

Lisää kattilaan puhdistetut ja paloitellut paprikat, chili, sipuli ja vesi sekä kasvisliemikuutio.

Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää limen mehu ja ruokakerma.

Lisää suolaa jos tarvitaan.

Keitto on hyvää niin lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 234g70kcal2.2g11.9g0.5g4.7g
Sipuli (kuorittu)32g8.7kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Chili paprika punainen105g42kcal2.1g9.5g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g117g42kcal0.7g2.6g1.3g3.3g
Vesi, vesijohtovesi 467g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 26g78kcal2.4g3.5g6g0.4g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Talvikurpitsa (butternut squash), annos 100g2335g887kcal25.7g193.8g2.3g37.4g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)234g385kcal7g9.3g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7112g3028kcal81g464.2g90.4g92.6g
Valittu annoskoko3556g1514kcal40.5g232.1g45.2g46.3g
Annoskoko puolitettuna1778g757kcal20.3g116.1g22.6g23.2g
Arvot/100g100g43kcal1.1g6.5g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372792