Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras26g92kcal3.5g17.2g0.8g1.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha131g218kcal24.9g0g13.1g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.2kcal0.3g0.9g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 42g60kcal5.3g0.1g4.3g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g109g27kcal3.6g3.2g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g26g7.4kcal0.3g1.3g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana713g846kcal75.8g45.4g39.6g5.4g
Valittu annoskoko356g423kcal37.9g22.7g19.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna178g212kcal19g11.4g9.9g1.4g
Arvot/100g100g119kcal10.6g6.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401042