Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 125g65kcal14.8g0.1g0.5g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 125g53kcal0.5g5.1g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 69g209kcal6g38.1g1.3g9.6g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Siirappi 15g45kcal0g11.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana713g757kcal43.2g111g3.6g20g
Valittu annoskoko356g379kcal21.6g55.5g1.8g10g
Annoskoko puolitettuna178g189kcal10.8g27.8g0.9g5g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107385