Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 64g19kcal0.6g2.9g0.3g1.2g
Herkkusieni 28g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.4g
Tomaattimurska 75g22kcal0.4g4g0.2g1.4g
Katkarapu 38g26kcal5.4g0g0.4g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 19g56kcal3.4g0.2g4.7g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty113g158kcal5.8g31.5g0.8g3.8g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana713g583kcal33g79.6g13g14.2g
Valittu annoskoko356g292kcal16.5g39.8g6.5g7.1g
Annoskoko puolitettuna178g146kcal8.3g19.9g3.3g3.6g
Arvot/100g100g82kcal4.6g11.2g1.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275753