Stroganoff Venäläinen

Lisää isoon pannuun voi ja rypsiöljyä.

Ruskista lihat rautapannulla, älä laita kaikkia lihoja kerrallaan, ja ota pois pannulta.

Lisää pannuun sipulit ja kuulota ne.
Lisää jauhot, sinappi ja tomaattisose hyvin sekoittaen.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio, sekoita.

Lisää lihat ja pilkottu porkkana.

Mausta.

Anna kiehua hiljalleen 1-3 tuntia kannen alla välillä sekoittaen.

Aika riippuu siitä kuinka mureaksi haluat lihan.

Lisää lopussa smetana, kerma ja pilkotut herkkukurkut.

Anna kiehahtaa.

Tarkista maku ja mausta tarpeen mukaan!
Lisää lopuksi persiljasilppu ja tarjoa riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Jussi1966
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g75g131kcal14.2g0g8.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g19g137kcal0.2g0.2g15g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Turun sinappi, mieto5.6g11kcal0.3g1.6g0.3g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g13g10kcal0.6g1.7g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.8kcal0.2g0.1g0.5g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 9g37kcal0.2g0.2g3.9g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)38g62kcal1.1g1.5g5.6g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 38g7.5kcal0.3g1.1g0g0.7g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Persilja 5.6g1.5kcal0.1g0.1g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana713g882kcal37.6g27.8g67.2g5g
Valittu annoskoko357g441kcal18.8g13.9g33.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna178g221kcal9.4g7g16.8g1.3g
Arvot/100g100g124kcal5.3g3.9g9.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382559