Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Punajuuri 400g154kcal4g27.6g0.8g10g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g300g780kcal81g0g51g0g
Cashewpähkinä 200g1148kcal40g37.6g92.7g7g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1000g1200kcal34g36g100g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 60g531kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7120g12937kcal926g202.4g929g34g
Valittu annoskoko3560g6469kcal463g101.2g464.5g17g
Annoskoko puolitettuna1780g3234kcal231.5g50.6g232.3g8.5g
Arvot/100g100g182kcal13g2.8g13g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853