Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)1800g2268kcal340.2g61.2g72g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g560g1568kcal100.8g2.8g128.8g0g
Sipuli 600g182kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Kuohukerma (Ingman)500g1700kcal11g15.5g175g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7120g11435kcal919g216.6g754g20.4g
Valittu annoskoko3560g5718kcal459.5g108.3g377g10.2g
Annoskoko puolitettuna1780g2859kcal229.8g54.2g188.5g5.1g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895