Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2200g3138kcal275g6.6g225.5g0g
Tonnikala vedessä 400g418kcal89.8g0g6g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)160g74kcal2.7g12.8g1.3g2.6g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)400g1320kcal108g0g96g0g
Tomaatti, tuore400g81kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7120g10062kcal955.8g69.2g660g16.4g
Valittu annoskoko3560g5031kcal477.9g34.6g330g8.2g
Annoskoko puolitettuna1780g2516kcal239g17.3g165g4.1g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388