Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g390g109kcal2.3g23.2g0.8g9.8g
Kukkakaali 400g96kcal7.2g8.8g1.2g9.2g
Kalkkuna 400g785kcal125.9g0g30.9g0g
Vesi2002g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g50g18kcal0.2g4g0.1g0g
Juuriselleri 300g95kcal3.8g13.8g0.6g9.3g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g20g33kcal3.5g4.3g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7128g2271kcal285.8g108.2g67.6g57g
Valittu annoskoko3564g1136kcal142.9g54.1g33.8g28.5g
Annoskoko puolitettuna1782g568kcal71.5g27.1g16.9g14.3g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108309