BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl54g486kcal0g0g54g0g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g432g117kcal5.6g20.7g0.9g7.3g
Broilerin nahaton rintafilee1800g1854kcal415.8g0g27g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni900g1170kcal27g18g117g0g
Vesi, vesijohtovesi 360g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7128g7292kcal899.6g83.2g398g15.4g
Valittu annoskoko3564g3646kcal449.8g41.6g199g7.7g
Annoskoko puolitettuna1782g1823kcal224.9g20.8g99.5g3.9g
Arvot/100g100g102kcal12.6g1.2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167517