Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl662g861kcal86.8g2g55g0g
Sokeri409g1662kcal0g409g0g0g
Leivinjauhe24g42kcal1.3g9.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 313g1074kcal31.9g219.1g3.8g11g
Kuohukerma,valio,2dl506g1719kcal10.1g15.2g177g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki602g337kcal51.2g30.1g1.2g0g
Sokeri 72g293kcal0g72.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka12g48kcal0g11.9g0g0g
Vadelma 963g396kcal9.6g39.5g7.7g35.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7128g12866kcal381.8g1616.2g489.4g93.4g
Valittu annoskoko3564g6433kcal190.9g808.1g244.7g46.7g
Annoskoko puolitettuna1782g3216kcal95.5g404.1g122.4g23.4g
Arvot/100g100g181kcal5.4g22.7g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168