Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1198g719kcal18g155.7g1.2g10.8g
Lanttu 180g52kcal1.8g8.3g0.5g3.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g1198g335kcal7.2g71.3g2.4g29.9g
Ruokakerma Valio 5%749g449kcal9g21g37.4g0g
Oltermanni, perinteinen240g863kcal59.9g0g69.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7128g4835kcal191.8g512.6g222g87.8g
Valittu annoskoko3564g2418kcal95.9g256.3g111g43.9g
Annoskoko puolitettuna1782g1209kcal48g128.2g55.5g22g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341207