Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g2707g4737kcal514.3g0g297.8g0g
Sipuli 338g102kcal4.2g16.2g0.7g5.8g
Lanttu 226g65kcal2.3g10.4g0.7g4.1g
Porkkana 271g89kcal1.7g15.1g0.5g6.9g
Maustepippuri, annos 1g11g0.3kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7128g9987kcal1045g83.4g599.6g33.6g
Valittu annoskoko3564g4993kcal522.5g41.7g299.8g16.8g
Annoskoko puolitettuna1782g2497kcal261.3g20.9g149.9g8.4g
Arvot/100g100g140kcal14.7g1.2g8.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392718