Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g45g406kcal0g0g45.1g0g
Sipuli (kuorittu)541g146kcal7g26g1.1g9.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g1173g328kcal7g69.8g2.3g29.3g
Punajuuri 1805g693kcal18g124.5g3.6g45.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7128g3146kcal64g440.6g104.2g167.2g
Valittu annoskoko3564g1573kcal32g220.3g52.1g83.6g
Annoskoko puolitettuna1782g787kcal16g110.2g26.1g41.8g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937