Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1363g399kcal12.8g61.3g5.5g25.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1002g1664kcal190.4g0g100.2g0g
CousCous, keitetty 100g401g730kcal18.4g134.7g15.6g6.4g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%401g241kcal12.8g28.5g8g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g200g722kcal56.1g4g54.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7136g7617kcal586.2g476.2g367.6g71.4g
Valittu annoskoko3568g3809kcal293.1g238.1g183.8g35.7g
Annoskoko puolitettuna1784g1904kcal146.6g119.1g91.9g17.9g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338