Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)1804g2273kcal341g61.3g72.2g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g561g1572kcal101g2.8g129.1g0g
Sipuli 601g182kcal7.5g28.9g1.2g10.2g
Kuohukerma (Ingman)501g1704kcal11g15.5g175.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7136g11461kcal921g217g755.8g20.4g
Valittu annoskoko3568g5730kcal460.5g108.5g377.9g10.2g
Annoskoko puolitettuna1784g2865kcal230.3g54.3g189g5.1g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895