Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)3206g7502kcal628.3g137.8g496.9g0g
Ruohosipuli, tuore321g87kcal4.5g12.2g1.9g3.5g
Mineraalisuola keskiarvo 22g0.3kcal0.1g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.2g5.4kcal0.3g1g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 16g142kcal0g0g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7136g15471kcal1266.4g302g1029.6g7g
Valittu annoskoko3568g7736kcal633.2g151g514.8g3.5g
Annoskoko puolitettuna1784g3868kcal316.6g75.5g257.4g1.8g
Arvot/100g100g217kcal17.7g4.2g14.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=425155