Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g2.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g250kcal7.4g51.1g0.9g2.6g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g75g254kcal9.7g50.5g1.3g4g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g8.4g12kcal0.7g2.1g0.1g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow8.4g14kcal0g0.3g1.4g0g
Oliiviöljy 4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g47g9kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g45g14kcal0.8g2.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana714g1191kcal37.8g216.6g17g14.6g
Valittu annoskoko357g595kcal18.9g108.3g8.5g7.3g
Annoskoko puolitettuna179g298kcal9.5g54.2g4.3g3.7g
Arvot/100g100g167kcal5.3g30.3g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108478