Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka122g373kcal11.9g74.6g2.4g18.3g
Puolukka 117g45kcal0.5g7.9g0.6g3g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 117g88kcal2.2g18g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana714g1013kcal29.2g201g6.4g45g
Valittu annoskoko357g506kcal14.6g100.5g3.2g22.5g
Annoskoko puolitettuna179g253kcal7.3g50.3g1.6g11.3g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.2g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480