Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3125g81kcal13.7g5.2g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 82g118kcal10.3g0.2g8.4g0g
Hermesetas, annos 5g13g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml25g5.2kcal2g0g0.1g0g
Kookoshiutale 13g83kcal1g0.8g8.1g2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 100g277kcal2g3g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana714g1126kcal58g18.4g90g4g
Valittu annoskoko357g563kcal29g9.2g45g2g
Annoskoko puolitettuna179g282kcal14.5g4.6g22.5g1g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512