Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)35g30kcal0.3g1.2g2.4g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g123g21kcal2g2.7g0.2g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl175g53kcal8.1g3.3g0.5g2.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.5g32kcal0g0g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.2kcal0.3g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana714g283kcal21.6g16.8g13.2g6.2g
Valittu annoskoko357g142kcal10.8g8.4g6.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna179g71kcal5.4g4.2g3.3g1.6g
Arvot/100g100g40kcal3g2.4g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268207