Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 35g5.6kcal0.3g0.7g0g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g50g18kcal0.8g3.4g0g0.7g
Tonnikala vedessä, rainbow70g70kcal14g0.3g1.4g0g
Voi 50g362kcal0.6g0.2g40.6g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 18g55kcal1.4g10.1g0.5g1.7g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.4g0.8g2.3g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 15035g136kcal10.1g0.5g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana714g1765kcal68.2g126.8g107g12.4g
Valittu annoskoko357g882kcal34.1g63.4g53.5g6.2g
Annoskoko puolitettuna179g441kcal17.1g31.7g26.8g3.1g
Arvot/100g100g247kcal9.5g17.8g15g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310094