Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali188g40kcal2.3g6.4g0.4g3.9g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 50g114kcal9.5g0g8.5g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g13g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 19g52kcal0.4g0.6g5.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka19g15kcal0.6g3.6g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana714g449kcal26g22.4g28.8g8.4g
Valittu annoskoko357g224kcal13g11.2g14.4g4.2g
Annoskoko puolitettuna179g112kcal6.5g5.6g7.2g2.1g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051