Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 107g432kcal0g106.4g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton100g21kcal0.3g1.6g0g0.1g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g50g220kcal1.9g1.3g23g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana714g1346kcal4.4g218.6g46g0.2g
Valittu annoskoko357g673kcal2.2g109.3g23g0.1g
Annoskoko puolitettuna179g337kcal1.1g54.7g11.5g0.1g
Arvot/100g100g189kcal0.6g30.6g6.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113