BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)291g553kcal43.7g2.3g40.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka29g24kcal1g5.5g0.3g0.3g
Soijakastike 20g12kcal1.1g1.9g0g0g
Hunaja 12g39kcal0.1g9.4g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu4.7g4.8kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana714g1266kcal92.6g39.8g82.2g0.8g
Valittu annoskoko357g633kcal46.3g19.9g41.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna179g316kcal23.2g10g20.6g0.2g
Arvot/100g100g177kcal13g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325811