Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 158g120kcal3g24.5g0.3g1.6g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Paprika, punainen22g5.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Nakki, keskiarvo 132g307kcal15g1.5g27.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana714g893kcal37.8g58.8g55.2g5.4g
Valittu annoskoko357g446kcal18.9g29.4g27.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna179g223kcal9.5g14.7g13.8g1.4g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354686