Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 96g219kcal18.3g0g16.3g0g
Tomaattimurska 233g69kcal1.3g12.4g0.5g4.4g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g2.9g20kcal0g0g2.2g0g
Sokeri 1.5g5.9kcal0g1.5g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g23g65kcal4.4g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana714g756kcal48g27.8g48.2g8.8g
Valittu annoskoko357g378kcal24g13.9g24.1g4.4g
Annoskoko puolitettuna179g189kcal12g7g12.1g2.2g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437425