Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 30g99kcal0.6g0.9g10.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton30g6.3kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Munakoiso 120g27kcal0.6g3.7g0.2g3g
Oliiviöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow150g541kcal18g112.7g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana714g1439kcal40.2g239.4g33.6g7g
Valittu annoskoko357g719kcal20.1g119.7g16.8g3.5g
Annoskoko puolitettuna179g360kcal10.1g59.9g8.4g1.8g
Arvot/100g100g201kcal5.6g33.5g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63368